maandag 8 juni 2009

Samen kom je verder dan alleen

Stel u leeft in het jaar 2012. Dat is slechts circa twee en een half jaar na heden.

Hoe staat uw bedrijf er dan voor?
De processen over in rekening gebrachte AFM vergoedingen zijn dan al gevoerd, iedereen voert online zijn gegevens in en alle computers zijn uit uw kantoor verdwenen omdat u gebruik maakt van een portal.
Het algemene welvaartspeil is in de achterliggende periode flink gedaald en de pensioenpotten zijn opengesteld voor de deelnemers.
De fiscus heeft direct toegang tot uw gegevens en kijkt over de schouders mee.
De uittocht van de babyboomers (ook fiscalisten en accountants) is in volle gang en de jeugd hoeft niet meer zo nodig vennoot te worden.
De pensioengerechtigde leeftijd is opgetrokken tot 67 jaar en er wordt alweer gesproken over verhoging van deze grens.
De onderlinge solidariteit tussen jong en oud is sterk verminderd en de “onvrede partijen” vieren hoogtij.

China en India zijn bezig grootmachten te worden en de mogelijkheden voor outsourcing zijn legio.
Buitenlandse investeerders kopen Nederlandse accountantskantoren en laten het verwerkingsproces thuis plaatsvinden tegen een fractie van uw huidige kosten.
Allemaal niet zo futuristisch als het lijkt wellicht, dit laatste is al bezig te gebeuren, het overige is een kwestie van tijd.
Gelukkig hebben wij Nederlandse opdrachtgevers die bij voortduring investeren in de kwaliteit van hun dienstverlening.
De hieraan verbonden kosten bijvoorbeeld i.v.m. het behoud van de AFM vergunning zijn hoog, echter door het draagvlak te vergoten is een gezonde toekomst gegarandeerd.
Als zodanig zijn ze o.a. via ons bureau, bij voortduring op zoek naar partners, die al dan niet middels een fusie, integratie e/o samenwerking eveneens versterking zoeken van hun organisatie.

Gezamenlijke vormen ze een uitstekend alternatief voor de zogenaamde “Big Four”, met dit verschil dat de menselijke maat niet uit het oog verloren wordt en de cliënt centraal staat. Immers de cliënt is uw broodheer, zonder zijn tevredenheid over uw diensten is de continuïteit van uw bedrijf niet verzekerd.

Dankzij een zekere schaalgrootte kunnen experts op diverse terreinen binnen de organisatie worden ingezet en een goede en logische arbeidsverdeling worden bereikt. Met delegatie van bevoegdheden aan de juiste personen wordt ruimte geschapen voor verdere groei en op- en uitbouw, waar alle betrokkenen van profiteren.

Concreet zijn we thans door heel Nederland op zoek voor een organisatie met circa 200 medewerkers, welke streeft naar een landelijk dekkend netwerk van kantoren in de MKB markt, zijnde mogelijk een optie die uw belangstelling heeft?

Ook zijn we op zoek naar partners voor een organisatie met circa 500 medewerkers m.b.t. kleine kantoren welke mogelijk gevoegd kunnen worden met hun kantoren ter plaatse.

Verder zoeken we kantoren in regio’s waar onze opdrachtgevers nog niet actief zijn, teneinde het netwerk te versterken, liefst met een zekere omvang. Ook hebben een aantal kleinere opdrachtgevers die hun kantoor met een ander klein kantoor willen voegen om gezamenlijke verder te gaan.
Kortom mogelijkheden te kust en te keur om samen verder te komen.

Als e.e.a u aanspreekt, aarzel dan niet en pak telefoon of stuur een mailtje voor een eerste vrijblijvend kosteloos en discreet onderhoud over de materie.
Het verplicht u tot niets en u wordt weer een stukje wijzer.

Door: T. Klop

www.klop-partners.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten