woensdag 24 juni 2009

Topvacature BEDRIJFSDIRECTEUR Emmeloord

Vervulling functie bedrijfsdirecteur bij middelgrote regionale accountantsorganisatie


Ons bureau vervult al meer dan vijfentwintig jaar vacatures op topniveau bij accountantskantoren, belastingadviesbureaus en het notariaat.
In dat kader zijn we thans belast met de vervulling van de vacature van

Bedrijfsdirecteur

Voor een regionaal accountantskantoor met ca. twintig vestigingen en ca. 500 medewerkers.
De standplaats voor deze functie is Emmeloord.

Functie-eisen:
Ervaren manager met hands-on mentaliteit op academisch niveau, liefst registeraccountant of bedrijfseconoom. Met bewezen vaardigheden op het terrein van personeelsmanagement, organisatie en financiën.
De betrokken directeur vormt het verbindend element tussen de Raad van Bestuur, de staf en de regionale directie t.w. partners RA en academisch gevormde fiscalisten.
Het accent van de functie ligt zowel op beleidsaspecten, alsook het smooth laten verlopen van de op- en uitbouw van de organisatie als steun en toeverlaat van Raad van Bestuur en het regionale en lokale management.
Men is wars van dikke rapporten, maar des te meer geïnteresseerd in inhoud, waarbij de betrokken directeur niet te goed is om zelf de hand aan de ploeg te slaan als de situatie daar objectief bezien om vraagt.
U kunt met een ieder van hoog tot laag overweg en gaat uit van het principe “samen doen en samen verdienen..” U overtuigt met argumenten en niet met de zwaarte van de functie.

Geboden wordt:
Een topfunctie voor een daadkrachtige, hoogwaardige tactvolle, intelligente manager met navenante inhoud, honorering en verder perspectief in functie en inkomen.
Bedrijf groeit gestaag door en is ook in deze tijd zeer crisisbestendig, gewoon omdat het nu meer dan ooit begeleiding en ondersteuning biedt bij de clientèle, die vooral bestaat uit kleinere en middelgrote ondernemingen.
Vanzelfsprekend heeft men ook een AFM controlevergunning en een audit afdeling en het is erg prettig als de betrokken manager dan weet wat er bedoeld wordt.

Interesse gewekt?

Stuur dan snel uw curriculum vitae (liefst per e-mail info@klop-partners.nl) even toe, u kunt dan rekenen op een prompte reactie…
Voor uw eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze directeur de heer T. Klop, die gegeven zijn bekendheid met deze organisatie, speciaal met deze opdracht is belast.

Voor uw hopelijk positieve reactie zeggen we u bij voorbaat dank.

Voor meer topvacatures zie onze website www.klop-partners.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten